Wij zoeken een planner

Eerst even kort over ons

Klingelnberg-Klauss, gevestigd in Etten-Leur, levert houtbewerkingsmachines en productielijnen aan de plaat- en houtverwerkende industrie zoals keukenfabrieken, interieurbouwers en meubelmakers. Onze uitgebreide en professionele service-organisatie plaatst de machines, verzorgt de bedieners- en software-trainingen en repareert en onderhoudt de machines.

Klingelnberg-Klauss vormt samen met het Belgische Vens & Thiers de Optimat-groep en deze vertegenwoordigt onder andere de Duitse machinefabrikant Homag in de Benelux.

De vraag naar onze machines en oplossingen neemt enorm toe en om onze klanten optimaal te kunnen blijven ontzorgen, is er binnen de service afdeling een vacature voor de functie van:

Planner – Montage, service en onderhoud

De functie

In deze centrale binnendienstfunctie zorg je ervoor dat technici en materialen (onderdelen of machines) op het afgesproken moment bij de klant zijn en dat alle betrokkenen (klanten, technici, leveranciers, transporteurs) correct en tijdig zijn geïnformeerd.
Om dit te bereiken, heb je de beschikking over de modernste hardware, software en communicatiemiddelen.

Functie eisen

Voor ons zijn goede contactuele vaardigheden en een positieve en proactieve instelling onmisbaar.
Snel kunnen schakelen en klantvriendelijkheid zijn belangrijke kwaliteiten in deze functie.
Daarnaast zijn organisatorisch/projectmatige ervaring, affiniteit met techniek en enige planningservaring een grote plus. Echte kennis van machines is niet vereist.
Je hebt door opleiding of ervaring minimaal MBO niveau verkregen en woont in het westen van Noord-Brabant.

Klingelnberg-Klauss biedt

  • Een verantwoordelijke baan in een technologisch hoogwaardige omgeving;
  • Een onderneming waar een collegiale en aangename sfeer heerst en initiatief en persoonlijke ontwikkeling worden gestimuleerd;
  • Een salaris in verhouding met de verantwoordelijkheid en jouw ervaring;
  • Premievrije pensioenregeling.

Interesse?

De werving & selectie voor deze vacature wordt begeleid door een extern bureau. Je kunt je cv mailen naar Middendorp recruitment & advies t.a.v. Annejet Middendorp naar annejet@middendorprecruitment.nl.  Weet je niet zeker of deze baan bij je past en je hebt eerst nog wat vragen? Neem contact op met Annejet via 06-29072705.