(leerling) Service Monteurs - BBL’ers Mechatronica of Werktuigbouwkunde (niveau 3)

Eerst even kort over ons

Klingelnberg-Klauss levert houtbewerkingsmachines en productielijnen aan de plaat- en houtverwerkende industrie zoals keukenfabrieken, interieurbouwers en meubelmakers. Onze uitgebreide en professionele service-organisatie plaatst de machines, verzorgt de bedieners- en software-trainingen en repareert en onderhoudt de machines.

Klingelnberg-Klauss vormt samen met het Belgische Vens & Thiers de Optimat-groep en deze vertegenwoordigt onder andere de Duitse machinefabrikant Homag in de Benelux.

De vraag naar onze machines en oplossingen neemt enorm toe en om onze klanten goed te kunnen blijven bedienen is er binnen de service afdeling behoefte aan meerdere:

(leerling) Service Monteurs – BBL’ers Mechatronica of Werktuigbouwkunde (niveau 3)

De functie

In deze buitendienstfunctie loop je mee met een ervaren service technicus en ondersteun je bij het monteren en in bedrijf stellen van high-tech hout- en plaatbewerkingsmachines. Daarnaast voeren jullie periodiek onderhoud en inspecties uit en verhelpen jullie eventuele storingen. Naarmate je je verder ontwikkelt, ga je steeds vaker op zelfstandige basis werkzaamheden verrichten. De technologische ontwikkelingen in deze high-tech omgeving volgen elkaar snel op waardoor je steeds blijft leren. Als je zelfstandig kunt werken krijg je de kans om op training te gaan bij de fabrikant van de machines in Duitsland. Om je werk goed te kunnen doen krijg je een auto van de zaak die goed is uitgerust met moderne gereedschappen. Je mag deze auto als je wilt ook privé gebruiken (wettelijke bijtelling van toepassing).

Functie eisen

Voor ons zijn technisch inzicht, interesse in techniek en een positieve instelling belangrijker dan veel werkervaring.
Je hebt een enthousiaste, leergierige, zelfstandige en flexibele persoonlijkheid. Je bent communicatief vaardig en positief en proactief ingesteld.
Je bent bij voorkeur woonachtig centraal in Nederland maar geïnteresseerden uit andere regio’s nodigen wij ook van harte uit om te solliciteren.

Klingelnberg-Klauss biedt

  • Een leerzaam leer-werktraject met goede begeleiding in een technologisch hoogwaardige omgeving;
  • Een werkgever waar een collegiale en aangename sfeer heerst en initiatief en persoonlijke ontwikkeling worden gestimuleerd;
  • Ruim salaris;
  • Vergoeding van je BBL-opleiding;
  • Werkkleding;
  • Een auto van de zaak die je ook privé mag gebruiken;
  • Benodigd gereedschap.

Interesse?

De werving & selectie voor deze vacature wordt begeleid door een extern bureau. Je kunt je cv mailen naar Middendorp recruitment & advies t.a.v. Annejet Middendorp naar annejet@middendorprecruitment.nl.  Weet je niet zeker of deze baan bij je past en je hebt eerst nog wat vragen? Neem contact op met Annejet via 06-29072705.