WoodWOP Advanced training

 

Benutten uw werknemers alle mogelijkheden van WoodWOP?

 

Advanced Training

Beste,

Je werkt reeds enkele jaren met een Homag CNC en bent ongetwijfeld tevreden van de kwaliteit en afwerkingsgraad die de machine aflevert. WoodWOP is daarbij een krachtige en handige tool die je helpt om in een handomdraai uitgebreide en complexe bewerkingen uit te voeren. Maar hoe haal je het maximale uit je machinepark en het programma?

Om alle nieuwe ontwikkelingen onder de knie te krijgen, is een WoodWOP Advanced Training zeker aanbevolen voor u en uw werknemers U leert van onze ervaren service engineers die dagelijks opleidingen geven omtrent WoodWOP. De service engineers kunnen u of uw werknemers alle ins en outs van het programma vertellen.

 

Opleiding voor nieuwe werknemers

Heeft u sinds kort nieuwe werknemers in dienst? Of heeft uw personeel slechts een korte introductie genoten in het programma? Dan is een extra opleiding aangewezen.

Daarom organiseren we op woensdag 18 augustus een WoodWOP Advanced Training. Deze opleiding wordt klassikaal georganiseerd. Om een zo intensief mogelijke begeleiding te kunnen garanderen is het aantal deelnemers beperkt tot 8. Snel inschrijven is dus de boodschap !

Deze sessie is gericht op klanten met en 5-assige CNC-machine die aangestuurd worden met WoodWOP 6.0 of hoger. Een minimale kennis van WoodWOP is een vereiste voor deze opleiding aangezien ze verder opbouwt op de basis.

 

Praktische info

Datum : Woensdag 18 augustus 2021

Duur : 1 dag – 8:00 tot 16:30

Locatie : Waterven 12 – 8501 Heule

Prijs : € 350 per deelnemer

U kunt voor deze opleiding genieten van een tussenkomst door KMO-portefeuille.

Bent u geïnteresseerd?

Neem contact op met

R.A.S.

T         +32 56 96 95 00

E          support@ras-group.eu

Of schrijf je meteen in op https://ras-group.eu/WoodWOP_Advanced_Training

Mocht u verder ideeën of wensen hebben omtrent toekomstige opleidingen geef dan gerust een seintje.