Eerst even kort over ons

Klingelnberg-Klauss is in 1951 begonnen met een klein team enthousiaste medewerkers met het importeren van machines voor de plaat- en houtverwerkende industrie. Direct al was duidelijk, dat men met het importeurschap van enkele gerenommeerde Duitse merken een goede zet had gedaan. Het bedrijf groeide voorspoedig uit tot een professionele leverancier van industriële productietechnieken (o.a. de machines van de Homag groep). De filosofie van Klingelnberg-Klauss is het leveren van een complete oplossing voor de klant. Nu is Klingelnberg-Klauss een organisatie met ca. 27 medewerkers en sinds 2008 een onderdeel van de OPTIMAT groep en maakt de firma een onderscheid in haar productgamma.

De vraag naar onze machines neemt toe en om onze klanten goed te kunnen blijven bedienen is er binnen de (after)service afdeling behoefte aan een:

Service- en montage technicus m/v voor de regio Midden- en Oost Nederland.

Iets meer over de job

In deze buitendienstfunctie houd je je bezig met het monteren en in bedrijf stellen van high-tech hout- en plaatbewerkingsmachines. Daarnaast voer je periodiek onderhoud en inspecties uit en verhelp je eventuele storingen. Binnen jouw werkgebied ben je het vaste gezicht van de klant. Je wordt aangestuurd vanuit de planning op het Nederlandse verkoopkantoor. De technologische ontwikkelingen in deze high-tech omgeving volgen elkaar snel op. Je blijft goed op de hoogte door het lezen van vakliteratuur, het bezoeken van vakbeurzen en door op training te gaan bij de leveranciers van de machines in Duitsland.

Wat voor profiel zoeken we?

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je minimaal over:

  • Een MBO opleiding (minimaal niveau 3), bij voorkeur electromechanica of mechatronica;
  • Enige ervaring in een technische functie in de machinebouw;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Een servicegerichte en dienstverlenende instelling.

Daarnaast kun je goed prioriteiten stellen en stel je je flexibel op ten aanzien van werktijden en werklocaties. Je vindt het leuk om je continu te blijven ontwikkelen. Naast een goede beheersing van de Nederlandse taal kun je je ook goed in het Duits uitdrukken.
Je bent fulltime beschikbaar en woonachtig in het werkgebied, bij voorkeur tussen Amersfoort en Deventer.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een technisch uitdagende functie in een technologisch hoogwaardige omgeving;
  • Een werkgever waar een collegiale en aangename sfeer heerst en initiatief, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak, aantrekkelijke pensioenregeling en een interessante bonusregeling.

1. Solliciteer

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2. Eerste gesprek

We stellen je vragen en overlopen de job. Zo leren we elkaar beter kennen.

3. Tweede gesprek

Leer je teamleader kennen en stel hem al jouw vragen.

4. Contractvoorstel

We bieden je een aantrekkelijk aanbod.

5. In dienst

Welkom bij Optimat Group!
Max. file size: 256 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.