BEAMTEQ B-520 Zaagcentrum

Ideaal voor nauwkeurig zaagwerk en eenvoudige constructies

De BEAMTEQ B-520 zaagmachine van WEINMANN met geïntegreerd freessysteem is bij uitstek geschikt voor het zagen van wanden, eenvoudig timmerwerk en het verwerken van nagelplaten. Zo kun je bijvoorbeeld volautomatisch aanlopers, bladeren en pen-gatverbindingen produceren.

carpentry-machine-BEAMTEQ-B-520
carpentry-machine-BEAMTEQ-B-540

BEAMTEQ B-540 CNC-bewerkingscenter

Precisie en flexibiliteit voor de timmerman.

De BEAMTEQ B-540 van WEINMANN heeft met zijn compacte ontwerp nauwelijks ruimte nodig. Het maakt een flexibel gebruik mogelijk voor een breed scala aan toepassingen, zoals zwaluwstaartverbindingen, hoek- en afschuiningssnedes en groeven. Het balkenbewerkingscentrum voert alle bewerkingen uit met de hoogste precisie.

BEAMTEQ B-560 CNC-bewerkingscenter

Breed scala aan bewerkingen met hoge prestaties.

Uitgerust met een 12-voudige gereedschapswisselaar biedt de BEAMTEQ B-560 van WEINMANN een breed scala aan bewerkingsmogelijkheden – zowel voor timmerwerk in houtskelet- en vakwerkbouw als voor dakschrijnwerk. Het balkenbewerkingscentrum voert de bewerking op topsnelheid uit. Afhankelijk van het productassortiment is het tot 30% sneller in het uitvoeren van zijn werk dan het branchegemiddelde.

BEAMTEQ-B-560
carpentry-machine-BEAMTEQ-B-660

BEAMTEQ B-660 CNC-bewerkingscenter

Alle 6 zijden in één doorgang.

Creëer snel en eenvoudig klassieke blokhutverbindingen, vergrendelgroeven op spanten en zwaluwstaartverbindingen aan beide zijden van nokgordingen. Uitgerust met het vloerelement kunt u met de BEAMTEQ B-660 van WEINMANN alle 6 zijden volautomatisch bewerken.