Een partner met ervaring

OPTIMAT Group bestaat uit het Nederlandse Klingelnberg-Klauss, opgericht in 1951, en het Belgische Vens & Thiers, opgericht in 1990. Het bedrijf speelt een leidinggevende rol in de plaatverwerkende industrie.

Het toegewijde team van Optimat Group bestaat intussen uit meer dan 75 personen en zet zich dagelijks in om klanten te ont-zorgen. Ons motto is dan ook niet voor niets “We optimize your woodflow”, wij optimaliseren de workflow van onze houtverwerkende klanten. We kiezen daarbij steevast voor kwaliteit en zetten ook in op automatisatie en digitalisatie. Zo zijn onze klanten volledig klaar voor de toekomst.

Een service zonder weerga

Advies
Om u altijd een goede oplossing te kunnen bieden, hecht Optimat Group veel aandacht aan advies en een persoonlijke aanpak. In ons Innovation Center stellen we onze klanten volledig geïntegreerde oplossingen voor en onze verkopers hebben allemaal een technische achtergrond.

Dienst-na-verkoop
Uiteraard hecht Optimat Group ook veel aandacht aan zijn dienst-na-verkoop. In onze showroom staan de voornaamste machines op voorraad en kunt u dagelijks terecht voor een demo. Daarnaast bieden we in ons opleidingscentrum scholingen aan voor nieuwe machines en organiseren we permanent cursussen voor softwareprogramma’s, CNC, opdeelzagen en kantenaanlijmmachines.

Opleidingen op maat

Krijg korting via de KMO-portefeuille

Om u een vlotte werking met uw machine te kunnen garanderen heeft Optimat Group een uitgebreid gamma aan opleidingen voor u klaar. Naast de opleiding bij de klant ter plaatse, bieden we ook de theoretische basisopleiding aan in onze showroom.

Bekijk aanbod