Customer Care

Als klant, of liever partner, wilt u immers maximaal rendement uit uw investering halen. Wat een machine voor u opbrengt is uw, en ook onze, voornaamste vraag. Om u een maximale return on investment te garanderen, zetten we daarom volop in op een uitstekende service.

Service & Support

Uw machinepark optimaal benutten is van levensbelang voor uw onderneming. Daarom staat Optimat Group als goede partner u daar graag in bij. Onze 33 servicetechnici staan elke dag klaar om u te ontzorgen en het optimale uit uw machine te halen

Een jaarlijkse inspectie van uw machine in combinatie met preventief onderhoud zijn de sleutel voor een degelijke continu productie. Doe daarom gerust een beroep op onze gekwalificeerde mensen en laat u ontzorgen door de mogelijkheden die Optimat Group u biedt.

Bij ons krijgt u immers professioneel advies van geschoold personeel. Zij zorgen ervoor dat uw machinepark altijd up-to-date blijft zodat u steevast een optimale productie haalt. Ontdek hieronder onze servicepakketten.

Onze serviceformules

Uw machinepark optimaal benutten is van levensbelang voor uw onderneming. Daarom staat Optimat Group als goede partner u daar graag in bij. Onze 33 servicetechnici staan elke dag klaar om u te ontzorgen en het optimale uit uw machine te halen.

GO

Ons startpakket, Optimat GO, biedt u een stevige basis waarop u steeds kan vertrouwen. U geniet van de volgende zaken:

- Jaarlijkse inspectie en afstelling
- Optimat helpdesk (100 min./jaar) tijdens kantooruren

+

Een uitbreiding op ons startpakket is er in de vorm van Optimat +. Een mooie uitbreiding waarbij u kunt kiezen of we een extra dag komen opleiden, inspecteren of onderhoud uitvoeren. In dit pakket geniet u van:

- Jaarlijkse inspectie en afstelling
- Optimat helpdesk (240 min./jaar) tijdens kantooruren
Of naar keuze:
- 1 extra dag opleiding
- 1 dag preventief/correctief onderhoud

PRO

Het Optimat Pro-onderhoudspakket biedt een volledige, geïntegreerde service op maat die Optimat Group u biedt voor een totale ontzorging. Optimat PRO is geheel modulair samen te stellen uit onder andere:

- Optimat Helpdesk
- Inspecties en onderhoud
- Warranty Plus
- Homag Hotline 24/7
- Tapio Services (o.a. serviceBoard / MachineBoard / dataSave)

Een goede partner zijn, betekent voor ons veel meer dan u enkel goed bijstaan in het verkoopproces. Dan begint het verhaal voor ons pas. Als klant, of liever partner, wilt u immers maximaal rendement uit uw investering halen. Wat een machine voor u opbrengt is uw, en ook onze, voornaamste vraag. Om u een maximale return on investment te garanderen, zetten we daarom volop in op een uitstekende service.