Complete oplossingen die ontzorgen

 

Met onze oplossingen kunt u zich volledig focussen op de groei en de ontwikkeling van uw bedrijf. U weet immers dat uw machines en software perfect afgestemd zijn op uw wensen. Bovendien staan we steevast voor u klaar met een uitstekende after sales service.

Optimalisatie

De juiste software is essentieel om productieprocessen meer te stroomlijnen. De toenemende mate van automatisatie houdt immers ook in dat de software die ervoor nodig is helemaal op punt moet staan. Een goede software optimaliseert met andere woorden het volledige productieproces. Geen dubbel werk meer, dat klinkt iedereen als muziek in de oren.

Optimat Group is zich maar al te goed bewust van het belang van de juiste software. In ons eigen softwarehuis stuurt ons team verschillende fabrikanten aan.Dankzij onze doorgedreven expertise bieden we softwarepakketten aan zowel voor startende bedrijven, kmo’s als grotere industrie. CAD/CAM pakketten, zaag- en nesting optimalisaties, process support, het is slechts een greep uit wat we onze klanten aanbieden. Voor de optimalisatie van uw machinepark is ons softwareteam de ideale oplossing.

Onze oplossingen

Onze oplossingen zijn volledig geïntegreerd en helemaal afgestemd op uw specifieke behoeftes. Wij beseffen immers maar al te goed dat u pas feilloos werk aflevert als uw machines feilloos bij uw werk passen.

Daarom hebben we ook de hoogwaardige en kwalitatieve machines van het Duitse topmerk Homag in ons assortiment. Deze machines worden dan aangevuld met toepassingen van andere merken en met de juiste software. Zo kunt u ervan op aan dat uw oplossing voor u het hoogst mogelijke rendement haalt.

Productiviteit

Optimale productiviteit is uiteraard uw voornaamste doel. Productiestilstand door niet opgeleide bedieners of slecht onderhouden machineparken zijn daarvoor nefast. Daarom doen wij er alles aan om onze klanten die ongemakken te besparen.

Dat doen we op twee manieren. Ten eerste leiden onze docenten dagelijks bedieners op, zowel in onze Academy als bij de levering van een machine. Daarnaast voorzien we ook in preventief onderhoud voor onze klanten. Op die manier vermindert u maximaal slijtage en stilstanden. Ons team van servicetechniekers is dagelijks op de baan en onze uitgebreide professionele help-desk zorgt voor de analyse, assistentie en oplossingen zodat stilstand tot een minimum wordt herleid. Op die manier zorgen wij ervoor dat onze klanten zich ten volle kunnen focussen op hun groei en ontwikkeling.

Meer weten? Neem contact met ons op!