FRAMETEQ F-500 framing station

Complexe kaders – individueel geproduceerd.

Complexe en veeleisende frames kunnen met het WEINMANN FRAMETEQ F-500 framestation snel en eenvoudig geproduceerd worden. Bovenste en onderste riemen worden handmatig ingevoerd en op de vooringestelde aanslagen gepositioneerd en automatisch geklemd. De standaarden worden ook automatisch gepositioneerd, geklemd en samengevoegd. De hogere graad van automatisering in vergelijking met de FRAMETEQ F-300 verhoogt de prestaties aanzienlijk.

framestation optimat
FRAMETEQ-M-300

FRAMETEQ M-300 Combiwand systeem

Twee werkstappen – slechts één machine.

Het WEINMANN FRAMETEQ M-300 combimuursysteem is slechts iets groter dan een werktafel, maar combineert de processen van framing en plankverwerking op één werkplek. Enkelzijdige planken voor de houtskeletbouw worden automatisch geproduceerd met slechts één operator.

FRAMETEQ M-500 Combiwand systeem

De combinatie voor hoge prestaties.

Met het WEINMANN FRAMETEQ M-500 combimuursysteem kunt u met slechts één operator frames met enkelzijdige planken maken – en met hoge kwaliteit en prestaties. Het frame wordt automatisch uitgelijnd, gespannen en gefixeerd. De bevestiging en verwerking van de planken is ook geautomatiseerd op dezelfde werkplek.

FRAMETEQ F-300 framing station

Framewerk eenvoudig geproduceerd.

Met de WEINMANN FRAMETEQ F-300 kunt u eenvoudig en automatisch frames maken. De afstanden tussen de balken zijn automatisch ingesteld, zodat de gebruiker alleen de banden en balken op de juiste positie hoeft in te brengen. De riemen en standaarden worden dan automatisch vastgezet. Het FRAMETEQ F-300 raamwerkstation is geschikt voor bedrijven met een productiecapaciteit van ca. 80 huizen per jaar of meer.