OPTIMAT Group, de exclusieve verdeler van HOMAG machines in de Benelux, nodigt u uit voor de HOMAG Treff 2024.

Dit unieke evenement biedt u de kans om de nieuwste innovaties op het gebied van houtbewerkingsmachines en -software te ontdekken, met persoonlijke begeleiding van een OPTIMAT verantwoordelijke.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de HOMAG Treff zullen meer dan 40 machineoplossingen worden gedemonstreerd, variërend van instapmodellen tot industriële oplossingen.  Onder begeleiding van een persoonlijke accountmanager van OPTIMAT, kunt u diepgaande demonstraties bijwonen en direct uw vragen stellen. Dit biedt u de ultieme mogelijkheid om de machines in detail te leren kennen en de nieuwste innovaties te bespreken.

U zult onder andere de EDGETEQ D-610 zien, een hoogwaardige kantenaanlijmmachine die snelheden tot 50m/min kan behalen. Deze machine is ideaal voor efficiënte randbewerking met een naadloze overgang naar de volgende bewerkingsstappen. Daarnaast presenteert HOMAG de DRILLTEQ C-500, een multifunctionele boormachine die een variabele invoersnelheid en automatische omschakeling tijdens de productie biedt, ontworpen voor precisie en snelheid in uw productieproces. Voor zaagbewerkingen wordt de SAWTEQ S-300 en S-320 flexTec voorgesteld. Zaagmachines die geschikt zijn voor diverse toepassingen, van instapmodellen tot geavanceerde versies.

Het CENTATEQ N-210 CNC-bewerkingscentrum biedt flexibiliteit en precisie voor een breed scala aan bewerkingen. Deze machine is perfect voor zowel kleine series als massaproductie, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan uw werkplaats. Op het gebied van digitale oplossingen kunt u onze innovatieve software ontdekken, zoals intelliDivide Cutting en Nesting, productionManager en diverse digitale assistenten. Deze tools helpen u om uw productieprocessen te optimaliseren en uw efficiëntie te verhogen.

Registreren is verplicht

Gelieve het registratieformulier in te vullen. Wij nemen contact met u op om de nodige zaken in orde te brengen.

Welke dagen komt u graag langs?
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Praktische informatie

Dinsdag, 24 september 2024: 09:00 – 18:00

Woensdag, 25 september 2024: 09:00 – 18:00

Donderdag, 26 september 2024: 09:00 – 18:00

Vrijdag, 27 september 2024: 09:00 – 15:00

 

HOMAG Treff in Schopfloch: Homagstraße 3-5, 72296 Schopfloch

HOMAG Treff in Holzbronn: Holzmastraße 3, 75365 Calw-Holzbronn