Innovation Days in Heule

Ontdek de nieuwigheden binnen houtbewerking

Het OPTIMAT team nodigt u uit op haar jaarlijkse huisbeurs op 12 en 13 oktober 2023. Gedurende deze twee dagen zullen we u onderdompelen in de wereld van innovatie en geavanceerde technologieën.

Wat staat u te wachten?

Tijdens de Innovation Days krijgt u de kans om enkele van onze meest opmerkelijke HOMAG machines te verkennen. Deze machines zijn ontworpen om de wereld van houtbewerking te transformeren en de normen van precisie en efficiëntie naar nieuwe hoogten te tillen. Hier is een overzicht van de machines die u kunt verwachten:

  • EDGETEQ S-200: De perfecte balans tussen prestaties en compactheid, deze kantenaanlijmer biedt nauwkeurige en naadloze kantenafwerking.
  • EDGETEQ S-300: Voor wie streeft naar efficiëntie zonder in te boeten op kwaliteit. Deze machine biedt geavanceerde kantenbewerking met een scala aan mogelijkheden.
  • EDGETEQ S-500: Het summum van precisie en flexibiliteit. Deze kantenaanlijmer opent nieuwe wegen in de wereld van hoogwaardige kantenafwerking.
  • SAWTEQ S-300: Deze machine combineert snelheid, betrouwbaarheid en uitmuntende zaagprestaties voor een perfect resultaat.
  • DRILLTEQ V-200: Deze verticale boormachine biedt veelzijdige booropties en configureerbare mogelijkheden voor optimale resultaten.
  • DRILLTEQ V-310: De nieuwkomer in het assortiment is een productiewonder met een opsteloppervlakte van slechts 11m².
  • DRILLTEQ V-500: Voor wie niets minder dan het beste accepteert. Deze machine levert ongeëvenaarde boorprestaties.
  • CENTATEQ N-210: Deze CNC-machine staat voor nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, waardoor u met vertrouwen complexe bewerkingen kunt uitvoeren.
  • CENTATEQ P-110: De compacte krachtpatser die geen compromissen sluit. Deze CNC-machine levert uitstekende prestaties in een handige vorm.
  • CABTEQ S-250: De efficiënte corpuspers van HOMAG.

Tijdens het evenement kunt u deze machines uitgebreid in actie zien en meer te weten komen over hun specifieke mogelijkheden. We geven op regelmatige tijdstippen demonstraties van onze digitale producten, waaronder de revolutionaire HOMAG ProductionManager en de geavanceerde IVP-oplossingen.

Daarnaast zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze gewaardeerde partners R.A.S., Leuco en Group Engels ook aanwezig zullen zijn op dit inspirerende evenement.

Opvallende prijzen

Val in de prijzen met beloningen die kunnen oplopen tot maar liefst €1000,00! Uw aanwezigheid met reservatie geldt als uw deelname, laat deze kans niet aan u voorbij gaan.

Registratie

Om uw plek op dit unieke evenement te reserveren, vragen we u vriendelijk om u vooraf te registreren. Dit stelt ons in staat om u een aangename en persoonlijke ervaring te bieden tijdens uw bezoek.

Praktische informatie

Donderdag 12 oktober 2023: 10:00 – 20:00

Vrijdag 13 oktober 2023: 10:00 – 20:00

Adres:
Waterven 12
8501 Heule (België)