Bent u op zoek naar een betrouwbare verbrandingsunit, een hakselinstallatie of een briketteerinstallatie? Dan vindt u deze ongetwijfeld in het assortiment van Optimat Group. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van totaaloplossingen en ontzorgen u van A tot Z. Wij bieden u dan ook graag deze machine met energiebesparende werking en nieuwste verbrandingstechnologie aan, zodat u de verbrandingsunit moeiteloos kunt integreren in uw productieproces.

Hakselinstallaties

Onze producten kunnen omvangrijk kunststof tot een homogeen stofvrij product breken. Onze hakselinstallaties bestaan uit een intelligent design in een compacte unit dat een maximale betrouwbaarheid en optimale kosten-baten oplossing biedt.

  • Stevige constructie
  • Hoge doorvoersnelheden
  • Zeer betrouwbaar
  • Gebruiksvriendelijk
  • Eenvoudig onderhoud
  • Lagere bedrijfskosten

 

Hakselinstallatie - OPTIMAT
Briketteerpers RB 20SV -RB 50 SV Prestige series

Briketteerpers

Voor de kleine en middelgrote onderneming. 

Deze prestige reeks is niet alleen compact van uitvoering maar is ook een werkpaard. Uitgevoerd met hydraulische olie en veiligheidsschakelaar voor de temperatuur.

Voor zowel hard als zacht hout, spaanders, zaagsel. Wanneer gemengd met bovenvernoemd houtafval kan men ook spaander, multiplex, osb, papier en andere materialen briketteren.

Vochtigheid mag niet meer dan 18% bedragen.

Verbrandingsunit

De verbrandingsunit die wij aanbieden, is uiterst geschikt voor houtverwerkende bedrijven en garandeert een verbranding met de laagste emissies en het hoogste rendement. Dit toestel zet nieuwe maatstaven in de houtverwerkingsindustrie en zorgt ervoor dat u enorm kunt besparen op bedrijfskosten.

Verbrandingsunit Eco_HK