Montagetafels zijn onmisbaar op uw werkvloer als u werkzaam bent in de massief- en houtskeletbouw. Bij Optimat Group uit Heule weten wij als geen ander hoe belangrijk is het om over de juiste werkoppervlakten te beschikken. Onze montagetafels zijn ideaal voor het monteren van constructies en bieden verschillende mogelijkheden aan. Lees er hieronder meer over!

Verschillende soorten professionele montagetafels

Als het aankomt op professionele montagetafels, bieden wij verschillende mogelijkheden aan. Zo is er onder andere de zelfbouwtafel die u zelf snel en eenvoudig monteert. Verder bieden wij ook constructietafels aan voor kleine en middelgrote timmerbedrijven en wenteltafels die uw elementen na voltooiing automatisch overzetten naar de tweede montagetafel. Tevens zit u goed bij ons als u op zoek bent naar bijvoorbeeld meerbladzaagmachines of handige retoursystemen.

Schaf de juiste tafels aan voor uw atelier

Als u op zoek bent naar hoogwaardige montagetafels, dan zit u goed bij Optimat Group uit Heule. Heeft u vragen over een specifiek product of wilt u zich van A tot Z laten ontzorgen? Neem dan contact op met onze specialisten door een bericht te sturen in de chatbox of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder zodat u over de juiste montagetafel beschikt die uw werkzaamheden volledig ondersteunt.

Ons aanbod

  • BUILDTEQ A-300 zelfbouwtafel: Wij leveren de technologie, u bouwt de tafel.
  • BUILDTEQ A-500 constructietafel: Het universele gereedschap voor de wandconstructie.
  • Vlinder wenteltafel: In één keer elementen draaien.
  • MOVETEQ elemententafel: Flexibel gebruik in productielijnen.
  • BUILDTEQ F-500 Dak- en plafondtafel: De specialist voor dak- en plafondproductie