WALLTEQ M-120 bouwelementenbrug

Winstgevend, zelfs bij kleine hoeveelheden.

De bouwelementenbrug WALLTEQ M-120 biedt u de ideale instap in de CNC-gestuurde productie in de woningbouw. U produceert met hoge precisie wand-, dak-, plafond- of gevelelementen. Door de verschillende toepassingsmogelijkheden kunt u ook de meest uiteenlopende wandconstructies en materialen snel en eenvoudig verwerken. En dit alles tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

WALLTEQ-M-120
WALLTEQ-M-300

WALLTEQ M-300 multifunctionele brug

De intrede in de geautomatiseerde houtskeletbouw.

De WALLTEQ M-300 van WEINMANN is de ideale instapmachine voor CNC-gestuurde productie in de woningbouw. Bevestig en verwerk de planken met de multifunctionele brug efficiënt en met hoge precisie. Deur- en raamopeningen en uitsparingen voor stopcontacten en nog veel meer zijn mogelijk.

WALLTEQ M-340 multifunctionele brug

De allrounder voor houtskeletbouw.

De WEINMANN WALLTEQ M-340 is uitgerust met een 12-stations gereedschapswisselaar en produceert wand-, dak- en plafondelementen in een constante hoge kwaliteit. Het afspijkeren, vastklemmen van panelen en latten, alsook het zagen, frezen en boren van raam- en deuruitsparingen en stopcontacten gebeurt volledig automatisch met de multifunctionele brug.

WALLTEQ-M-340-site
WALLTEQ-M-380

WALLTEQ M-380 multifunctionele brug

De allrounder – individueel te configureren.

De WEINMANN WALLTEQ M-380 is individueel te configureren en past zich aan uw wensen aan. Naast het bevestigen en verwerken van de planken zijn er nog tal van andere toepassingen, zoals het voorsnijden van panelen, het verwerken van massief hout, schroeven en verlijmen.

WALLTEQ multifunctionele brug voor nesting

Volledige plaatbewerking met slechts één machine – bevestigen, zagen, frezen, boren en nesten.

Met de nestfunctie kunt u uw overschotten optimaliseren en materiaalverspilling tot een minimum beperken. Een beschermplaat wordt op de verwerkingstafel geplaatst waarop de operator de te verwerken plaat plaatst. Nestingsoftware wordt gebruikt om de gegevens naar de machine over te brengen. Daarna snijdt de multifunctionele brug WALLTEQ het paneel volledig automatisch volgens de dataspecificatie. Er zijn geen uitsparingen meer in de vliezen en handmatige bewerking van het afgewerkte onderdeel is niet meer nodig.

WALLTEQ-M-380
WALLTEQ-M-380-insulation-plate

WALLTEQ M-310/M-380 insuFill multifunctionele brug

De allrounder voor automatische isolatie.

Met de WALLTEQ M-310/M-380 insuFill isoleert u uw houtbouwelementen zoals buitenmuren, dak- en plafondelementen tot geveldriehoeken of speciale elementen volautomatisch. De CNC-gestuurde multifunctionele brug positioneert het injectiepaneel precies boven het betreffende compartiment. Alle specificaties zoals positie, vorm en grootte worden in CAD opgeslagen en via een interface aan het inblaaspaneel doorgegeven.