Nieuws

“Alles valt als een puzzel in elkaar” aldus KNAB Interieurbouw

KNAB interieur – al meer dan 10 jaar specialist in de meubel- en interieurbouw.

Hun succesverhaal start met een duidelijke visie en aanpak voor ieder project.

“Minutieuze voorbereiding zorgt voor vlotte overgang”

KNAB interieur werkt productietekeningen uit met een eigen tekenpakket. Hun productie werd standaard uitbesteed, maar is intussen al meer dan 2 jaar in eigen beheer. De jarenlange professionele voorbereidingen en ervaring zorgden ervoor dat de stap naar een eigen productie vlot kon worden gezet.

“Digitaliseren is het sleutelwoord”

KNAB interieur streeft naar de kortst mogelijke werkduur vanaf het begin tot het einde van een project. Digitalisatie vanaf opmeting tot productie is hiervoor de sleutel.

“De capaciteit van de machines is héél hoog”

Vorig jaar werd het machinepark van KNAB interieur uitgebreid met een
HOMAG bewerkingscentrum CNC. Dit werd begin 2020 vervolledigd met de installatie van een HOMAG opdeelzaag. De machines worden ingezet voor zowel particulieren als professionals. Een volgende stap is het uitbesteden van de machines aan derden.

“Geen hobbelig traject”

Optimat Group heeft naar ons geluisterd. Van machine-analyse tot verkoop. Het doorlopen traject was perfect. Op elke vraag komt er een reactie. Het is aangenaam samenwerken op deze manier. We hadden al ervaring met andere machines, maar daar was het traject véél hobbeliger.

“Alles valt als een puzzel in elkaar”

De machines zorgen voor een perfecte aflevering van schuine kasten in verstek. We staan versteld hoe precies de machines zijn. Er is een vlotte aansturing tussen het tekenprogramma en de HOMAG opdeelzaag via Schnitt-Profit. Wat vroeger een uitdaging was, is nu zo gemakkelijk.

Optimat Group heeft zijn uiterste best gedaan en het werkt hoe we wilden. Top!