Nieuwe EDGETEQ S-380 kantenaanlijmmachine bij Da Capo: een stap vooruit in kwaliteit en efficiëntie

De state-of-the-art EDGETEQ S-380 werd vorige week met veel enthousiasme onthaald door Da-Capo scheepstimmerbedrijf & interieurbouw. 

Met de EDGETEQ S-380 zal Da Capo in staat zijn om meubels nog sneller en nauwkeuriger te produceren, met een onberispelijke afwerking als resultaat. De lijm is snel en eenvoudig te verwisselen, hierdoor kan Da Capo de kleur van de lijm perfect afstemmen op het materiaal, wat resulteert in een naadloze integratie van het kantenband met het plaatmateriaal.

Een andere handige functie van de EDGETEQ S-380 is de ingebouwde Airtec-technologie, waarmee kantenband met een precisie van 600 graden naadloos op het plaatmateriaal kan worden verlijmd. Deze geavanceerde technologie garandeert niet alleen een duurzame verbinding, maar zorgt er ook voor dat de randen van de meubels van Da Capo een onberispelijke uitstraling hebben.

Bovendien beschikt de machine over een groefaggregaat als extra functie, waarmee automatisch groeven in het plaatmateriaal kunnen worden gefreesd. Deze toevoeging stelt het team van Da Capo in staat om nog efficiënter te werken bij de verdere montage van de meubels.

Da Capo - EDGETEQ S-380

Kortom, met de installatie van de EDGETEQ S-380 zet Da Capo een belangrijke stap vooruit in zowel kwaliteit als efficiëntie. Proficiat!