Jonge ondernemer Alexander van Timmer- en schrijnwerk VYHO kiest resoluut voor HOMAG

Bij OPTIMAT Group geloven we sterk in het potentieel van ondernemers, ongeacht hun leeftijd. En recentelijk hebben we het genoegen gehad om samen te werken met een opmerkelijke jonge ondernemer die deze overtuiging versterkt: Alexander van Timmer- en Schrijnwerk VYHO BV.

Op slechts 20-jarige leeftijd kiest Alexander voor zijn derde HOMAG machine!

Blik op de toekomst

Ondanks zijn leeftijd investeerde Alexander in de HOMAG oplossingen om zijn projecten tot in de kleinste details uit te voeren. Met de installatie van een opdeelzaag SAWTEQ B-130, een kantenaanlijmer EDGETEQ S-200 en een CNC CENTATEQ P-110 door OPTIMAT Group, laat hij zien dat kwaliteit en precisie altijd voorop staan.

We kunnen als OPTIMAT Group Alexander alleen maar feliciteren met zijn ondernemerschap en zijn inspirerende visie. We kijken er dan ook naar uit wat de toekomst in petto heeft voor Alexander en zijn bedrijf en we kijken uit naar verdere samenwerkingen die onze gedeelde passie voor kwaliteit en innovatie benadrukken.

Veel succes, Alexander!

Wil je ook investeren in geavanceerde oplossingen voor jouw onderneming? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!