Van Bommel Interieur versterkt productie met HOMAG SAWTEQ S-300

OPTIMAT Group heeft vorige maand succesvol SAWTEQ S-300 opgeleverd bij Van Bommel Interieur, een toonaangevend interieurbouwbedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte interieurs voor zowel particulieren als bedrijven.

Deze recente toevoeging bewijst de voortdurende investering van Van Bommel in geavanceerde technologieën om hun productieproces te versterken en klanten de hoogste kwaliteit te bieden.

Nieuwe opdeelzaag steelt de show

De HOMAG SAWTEQ S-300 (opdeelzaag) staat bekend om zijn capaciteiten in het verwerken van verschillende materialen.

Voor Van Bommel Interieur betekent dit een zeer waardevolle aanvulling op hun productiecapaciteit. Het stelt hen in staat om hun klanten een nog breder scala aan mogelijkheden te bieden en tegelijkertijd de doorlooptijden te verkorten.

De visie van Van Bommel Interieur rond het realiseren van unieke en op maat gemaakte interieurs wordt nu nog verder versterkt door deze nieuwe investering.

Van Bommel_Homag Sawteq S-300_ (2)_bewerkt
Van Bommel - CENTATEQ P110

Eerder al een tevreden klant

De samenwerking tussen Van Bommel Interieur en Robin Kerkhof van de OPTIMAT Group heeft al eerder vruchten afgeworpen, met de installatie van een CENTATEQ P-110 5-assige CNC-machine in 2022.

Deze eerdere investering heeft de flexibiliteit van Van Bommel Interieur vergroot en hen in staat gesteld om zelfs de meest uitdagende projecten met vertrouwen aan te gaan.

Over Van Bommel Interieur:

Van Bommel Interieur is een gespecialiseerd interieurbouwbedrijf dat complete interieurs creëert voor zowel particulieren als bedrijven in verschillende branches. Met een focus op maatwerk en aandacht voor detail, bieden zij unieke en op maat gemaakte oplossingen die comfort, luxe en sfeer combineren. Hun samenwerking met hooggekwalificeerde interieurarchitecten en het gebruik van hoogwaardige materialen garanderen een uniek resultaat dat voldoet aan de specifieke wensen van hun klanten. Van Bommel Interieur streeft naar perfectie in elk project, van concept tot realisatie.

https://www.vanbommelinterieur.nl/