Een verfijnd gevoel voor stijl en allure creëer je met Heesemann

Lodder Keukens, een toonaangevende naam in exclusieve keukenontwerpen voor de Nederlandse markt, heeft onlangs een indrukwekkende toevoeging aan hun productiearsenaal gedaan.

In hun voortdurende streven naar perfectie en vakmanschap hebben ze geïnvesteerd in de Heesemann HSM – 3 New Edition schuurmachine. Deze machine staat echt gekenmerkt voor zijn precisie en efficiëntie, waardoor het de perfecte aanvulling is op de hoogwaardige keukens die Lodder levert.

De veelzijdige mogelijkheden van de Heesemann HSM – 3 New Edition

Met een gesegmenteerd dwarsband schuuraggregaat, een gesegmenteerd langsband schuuraggregaat met binnenlopende lamellenband, en het gepatenteerde DBS borstelaggregaat, biedt de Heesemann HSM – 3 een breed scala aan mogelijkheden voor het bewerken van verschillende materialen met een ongeëvenaarde precisie.

Van kalibreren tot fijnschuren, van fineer schuren tot laktussenschuren, deze machine levert consistent een hoogwaardige eindkwaliteit die perfect aansluit bij de onberispelijke standaarden van Lodder Keukens.

Lodder Keukens - Heesemann - OPTIMAT GroupLodder Keukens - Heesemann detail - OPTIMAT Group

Het team van Lodder Keukens werd bijgestaan door Senior Technical Advisor Ron Splinter van de OPTIMAT Group, die met zijn expertise een waardevolle bijdrage leverde aan het optimaliseren van het productieproces en het garanderen van de hoogste kwaliteit voor elke keuken.

Lodder Keukens - Heesemann machine - OPTIMAT Group

Imposant is het juiste woord

Het is geen verrassing dat Lodder Keukens, met hun reputatie, heeft gekozen voor een machine van dit  kaliber.

Als een bedrijf dat bijna synoniem is geworden met luxe en vakmanschap, is het essentieel dat elke stap in hun productieproces voldoet aan de hoogste normen.

“Onze aankoop blijkt écht een imposante machine te zijn!” – Gerrit Lodder, directeur

Met de Heesemann HSM kunnen ze niet alleen aan die normen voldoen, maar deze zelfs overtreffen, wat resulteert in keukens die niet alleen indruk maken, maar een echte statement vormen.

Ontdek vandaag nog hoe Heesemann machines, ondersteund door het deskundige advies van OPTIMAT Group, uw productieprocessen naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn!

Enkele recente realisaties van Lodder Keukens:

Lodder Keukens