NieuwsOnze oplossingen - OPTIMAT

Voor talloze interieurprojecten, groot of klein

GK Creations, uit het Nederlandse Roosendaal,  is een interieurbouwer die bekend staat om haar diversiteit in maatwerkoplossingen. Zij werken als toeleverancier voor interieurbouwers en in opdracht van architecten, bedrijven en particulieren.

Met een klein, professioneel team beheren ze een veelzijdige en moderne selectie van geavanceerde machines. Zo kan GK Creations hun voornaamste materiaal, hout, op vrijwel alle denkbare manieren bewerken.

De professionele uitdaging voor een groeibedrijf

Door hun voortdurende groei was GK Creations op zoek naar een ultramoderne kantenaanlijmmachine die afgestemd is op hun productiviteit en de hoge kwaliteitseisen. Om alle productiemogelijkheden maximaal te benutten, kozen ze voor de befaamde Edgeteq S-500 van Homag.

Multi-inzetbaar team

GK Creations heeft een multi inzetbaar team. Dat houdt in dat het volledige team  de kantenaanlijmmachine moet kunnen bedienen.

Gelukkig beschikt de Edgeteq S-500 over het handige Powertouch bedieningspaneel. Deze besturing maakt een consistente en intuïtieve bediening mogelijk, onafhankelijk van het machinetype en de koppeling met andere machines, zoals de CNC en de opdeelzaag. De gewenste functies kunnen direct worden aangeraakt op het multi-touch scherm om de benodigde gegevens door te geven aan de Homag power control.

Naadloze integratie door de Optimat Group

Een succesvolle integratie van dergelijke machines hangt af van twee zaken; de installatie en de after-sales. Met 33 servicetechnici, in België en Nederland, staan wij elke dag voor onze klanten klaar om hen te ontzorgen en het optimale uit de machine te halen.

Zo weet GK Creations dat het een solide partner heeft om hun groei te bewerkstelligen.

Heeft u plannen met uw machinepark? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek via onze website optimat-group.com.

GK Creations