Nieuws

Een blik in Broeinest

Op een centrale plek in Nederland, in een voormalige fabriek van Werkspoor Utrecht, is Broeinest UTR geopend. In het hart van het Broeinest bevindt zich een veelzijdig trainingscentrum waar kennis en skills op het gebied  van materialen, technieken en ondernemerschap gedeeld worden. Hier broeit het niet alleen, maar komt succes echt tot leven.

Van maker tot ontwerper en van architect tot student, binnen deze community kan iedereen terecht voor actuele praktische kennis en het Juiste advies om samen nog mooiere en duurzamere interieurs te creeren. Broeinest UTR is geboren uit het idee dat kennis delen de sleutel is tot verbetering en succes.

Broeinest - Optimat

Tien jaar geleden startte Baars & Bloemhoff zijn HI-MACS-trainingscentrum in Nieuwegein en sindsdien worden jaarlijks honderden vakmensen voorzien van (verwerkings)advies en materiaaltraining. Daarnaast wordt al jaren intensief samengewerkt met de vakmensen van de toekomst. Dit resulteerde in vruchtbare samenwerkingen met onderwijsinstituten, zoals het Hout- en Meubileringscollege, CIBAP en TU Delft.

Broeinest - Optimat

Vervolgstap

Broeinest UTR voelt voor Baars & Bloemhoff als een logische vervolgstap om vakmensen en andere interieurprofessionals een nog gevarieerder kennisprogramma aan te bieden. Het trainingscentrum beschikt over een uitgebreid machinepark met onder andere een 5-assige CNC-frees, kantenlijmmachine en platenopdeelzaag van HOMAG. Onder leiding van voormalig meubelmaker Anthony Jannink worden hier de laatste snufjes getoond op het gebied van materiaalverwerking, machines en gereedschappen. Denk daarbij aan de nieuwste (plaat)bewerkingen, software en ‘operational excellence’.