Hams Interieurbouw uit Tubbergen kiest voor de HOMAG oplossingen van de Optimat Group

Hams Interieurbouw is al meer dan 4 decennia lang een absoluut begrip in Tubbergen en omstreken. Ruim 40 jaar fabriceert Hams in-house interieurs op maat voor particuliere én zakelijke opdrachtgevers.

Hams Interieurbouw uit Tubbergen kiest voor de HOMAG oplossingen van de Optimat Group

Elk ontwerp is uniek

De plek waar hun vader ooit het bedrijf begon, werken de broers Frank en Robert samen met hun vakmannen elke dag keihard aan unieke interieurbouwprojecten. De nostalgische schuur contrasteert verrassend met de hightech werkplaats.

Voor de particuliere opdrachtgevers ontwerpt en realiseert Hams stijlvolle, sfeervolle en functionele interieuroplossingen voor alle vertrekken in de woning. In de professionele markt wordt vaak gewerkt in opdracht van een architect. Het ontwerp wordt deskundig omgezet naar praktisch en doortimmerd uitvoeringsadvies. Daarin blijven de stijl en sfeer van het ontwerp onaangetast en maatgevend. Het advies heeft namelijk betrekking op de functionaliteit van de inrichting en de kostenefficiëntie van de realisatie.

Veeleisende klanten vragen om flexibiliteit

Alle digitaliseringen en de steeds veeleisendere consumenten vragen om een andere bedrijfsstrategie en de nodige flexibiliteit.

“De met de hand vervaardigde meubels van onze vader vroegen destijds om een heel ander soort precisiewerk dan het door machines aangestuurde maatwerk dat wij tegenwoordig leveren. We hebben ons ondertussen doorontwikkeld naar een 3D werkvoorbereiding met geautomatiseerde machines die nu het hart van onze onderneming vormen.” – Frank & Robert

Hams Interieurbouw uit Tubbergen kiest voor de HOMAG oplossingen van de Optimat Group

Gloednieuwe DRILLTEQ D-510 voor Hams Interieurbouw

OPTIMAT mocht bij Hams een gloednieuwe DRILLTEQ D-510 van HOMAG voorzien. Met deze machine kan horizontaal en verticaal worden geboord en gelijktijdig een deuvel worden verlijmd. Ook heeft deze machine horizontaal en verticaal een freesunit waar eenvoudige freesbewerkingen mee gedaan kunnen worden. De DRILLTEQ D-510 is een concrete aanvulling op de HOMAG Vantage 200 concept nesting machine; een ultieme combinatie van nesten en kopse bewerkingen. Kortom, een fantastische aanvulling voor het machinepark van Hams!

Hams Interieurbouw