OPTIMAT Group installeert zesde HOMAG machine bij Thebalux

Thebalux Badkamermeubelen omarmt geavanceerde technologie om efficiëntie en productiviteit te verbeteren.

Opwindend nieuw hoofdstuk in de productieprocessen van Thebalux

OPTIMAT Group, de toonaangevende leverancier van geavanceerde productieoplossingen, kondigt met trots de succesvolle installatie aan van de HOMAG DRILLTEQ H-600 bij Thebalux Badkamermeubelen. Deze baanbrekende boormachine markeert een opwindend nieuw hoofdstuk in de productieprocessen van Thebalux, waardoor ze hun efficiëntie en productiviteit naar een ongekend niveau kunnen tillen.

DRILLTEQ_H_600-OPTIMAT

De Homag Drillteq H-600 wordt geprezen als de snelste boormachine in zijn klasse, en met goede reden. Met zijn geavanceerde functionaliteiten kunnen twee delen gelijktijdig worden geboord met behulp van een innovatieve dubbelzijdige boorunit. Zelfs bij gelijke afmetingen is het mogelijk om verschillende boorpatronen toe te passen, waardoor Thebalux een ongeëvenaarde flexibiliteit en precisie in hun productieproces heeft.

Deze installatie markeert een opmerkelijke mijlpaal, aangezien dit de zesde HOMAG machine voor Thebalux is. De voortdurende keuze van Thebalux voor HOMAG benadrukt niet alleen het vertrouwen in de kwaliteit en prestaties van de machine, maar ook de waarde die OPTIMAT Group levert als strategische partner in het verbeteren van de productieprocessen van Thebalux. Samen blijven we streven naar innovatie en streven we naar excellentie in de houtbewerkingsindustrie.

Wilt u uw productie ook verder optimaliseren?

Onze adviseurs helpen u graag verder.