Timo Mortier gaat voor precisie en efficiëntie met HOMAG machines

Met drie medewerkers heeft Timo Mortier snel een reputatie opgebouwd door zich te specialiseren in de productie van keukens, kasten op maat en allerhande soorten interieurwerken.

Hun geheim? De drie HOMAG-machines die ze hebben geïnstalleerd: de CENTATEQ P110, SAWTEQ B200 en EDGETEQ S300.

Een natuurlijke keuze

Timo Mortier startte acht jaar geleden zijn zelfstandige activiteiten en in december 2019 deden ze hun eerste HOMAG machine-aankoop. Daarvoor had Timo al kennis en ervaring opgedaan van de HOMAG machines tijdens zijn periode bij Diapal. Het was voor Timo Mortier dan ook een natuurlijke keuze om met HOMAG te blijven werken en ze besloten al snel om te investeren in het hele proces, van zagen tot afboorden.

“HOMAG en de OPTIMAT Group staan voor betrouwbaarheid. Dat is het belangrijkste in het hele proces.” – Timo Mortier

Timo_Mortier_OPTIMAT_Jonas_Delmotte

Timo Mortier ervaart zeer weinig storingen, wat cruciaal is bij het werken met grote hoeveelheden materiaal.

“Gaat er toch wat fout? Dan is de after-service van OPTIMAT Group uitstekend, waardoor we steeds op onze HOMAG machines kunnen rekenen.” – Timo Mortier

De machines en software zijn gebruiksvriendelijk, zodat iedereen in het team efficiënt kan werken. De machinebediening is consistent voor alle machines, wat ervoor zorgt dat elke werknemer ze met gemak kan bedienen.

Timo Mortier tekent hun projecten in eigen beheer uit met behulp van de IMOS-software via RAS. Met behulp van de HOMAG machines en software kan Timo Mortier efficiënt werken en hun klanten kwalitatief hoogstaand werk leveren.

Wilt u uw productie ook verder optimaliseren?

Onze adviseurs helpen u graag verder.