Een perfecte match: Vonder brengt productie naar een hoger niveau met Heesemann en HOMAG installaties

OPTIMAT Group is verheugd om een bijzondere mijlpaal aan te kondigen: de succesvolle installatie van een geavanceerde Heesemann breedbandschuurmachine bij Vonder.

Vonder staat bekend om hun ongeëvenaarde vakmanschap en gebruik van hoogwaardige materialen, zoals fineer en massief hout, in hun projecten.

Na 30 jaar trouwe dienst heeft Vonder besloten hun oude schuurmachine te vervangen door de state-of-the-art Heesemann MFA Impression.

Deze machine, speciaal ontworpen voor fineer-, lak- en massief houtschuren, biedt ongekende mogelijkheden en precisie in het bewerkingsproces.

Heesemann - OPTIMAT Group - Vonder Interieurs
Aggregaten - HeesemannAggregaten - Heesemann

Uitgerust met drie aggregaten

De Heesemann MFA Impression is uitgerust met drie aggregaten, waaronder het revolutionaire DB-S aggregaat. Dit unieke aggregaat stelt Vonder in staat om in alle richtingen te schuren, zelfs op complexe profielen. Bovendien biedt het de mogelijkheid om hout te borstelen, wat resulteert in een verbluffende afwerking.

Als trotse partner van Heesemann is OPTIMAT Group verheugd om deze geavanceerde technologie bij Vonder te introduceren. De installatie van de Heesemann MFA Impression is slechts een van de vele hoogtepunten in onze langdurige samenwerking met Vonder.

Naast de succesvolle installatie van de Heesemann Breedbandschuurmachine kijken we met plezier uit naar een volgende primeur bij Vonder. In september zal OPTIMAT Group namelijk ook de levering verzorgen van een nieuwe HOMAG EDGETEQ S-500 kantenaanlijmer. Deze aanvullende machine zal het productieproces verder optimaliseren en bijdragen aan de onberispelijke kwaliteit waar Vonder Interieurs om bekend staat.

We zijn vereerd om deel uit te maken van het succesverhaal van Vonder en we zetten ons voortdurend in om hen te voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde houtbewerkingsoplossingen op de markt.

Vonder Interieurbouw-exterior

Voor meer informatie over onze hoogwaardige machines en oplossingen, neem vrijblijvend contact met ons op.