West-Vlaamse interieurbouwer Descheemaeker investeert in HOMAG machinepark

Descheemaeker, een gerenommeerd familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar gespecialiseerd is in het vervaardigen van hoogstaand maatmeubilair, heeft onlangs een indrukwekkende upgrade van hun machinepark afgerond.

De toon is gezet

Met deze nieuwste toevoegingen aan hun machinepark heeft Descheemaeker een duidelijk statement gemaakt in de markt. Ze positioneren zichzelf als een bedrijf dat voortdurend investeert in de nieuwste technologieën om hun klanten nog beter van dienst te zijn. De HOMAG SAWTEQ B-300 en de HOMAG STORETEQ S-200 zullen Descheemaeker in staat stellen om vakmanschap en automatisering nog beter te combineren. Ambachtelijke vaardigheden en jarenlange ervaring worden aangevuld en versterkt door de precisie van deze geavanceerde machines.

Installatie bij DescheemaekerInstallatie bij Descheemaeker

Zaagwerk in combinatie met automatisch magazijn

De eerste machine die werd geplaatst is de HOMAG SAWTEQ B-300, een ware krachtpatser in precisiezaagwerk. Met zijn geavanceerde technologie en nauwkeurige zaagcapaciteit biedt deze machine ongeëvenaarde kwaliteit en efficiëntie. De HOMAG SAWTEQ B-300 stelt Descheemaeker in staat om moeiteloos maatmeubilair te produceren volgens de hoogste normen, precies volgens de plannen van (interieur)architecten.

Daarnaast neemt Descheemaeker ook een automatisch platenmagazijn in gebruik. Met dit geavanceerde systeem kan Descheemaeker hun materialen efficiënt beheren en de workflow optimaliseren. De HOMAG STORETEQ S-200 maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot benodigde onderdelen, waardoor de productietijd aanzienlijk wordt verkort en de algehele efficiëntie wordt verhoogd.

Een huzarenstukje

De complete installatie, inclusief levering, eindoplevering en training, werd opmerkelijk binnen drie weken afgerond. Deze snelle en professionele implementatie is een getuigenis van de uitstekende service en expertise van OPTIMAT Group.

Descheemaeker: waar vakmanschap en innovatie samenkomen

Met een team van 15 toegewijde medewerkers en een uitgebreid machinepark staan ze klaar om elk project, ongeacht de omvang, met uiterste precisie op te volgen.

 

Bent u ook geïnteresseerd in de nieuwste HOMAG-machines en wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen met geavanceerde houtbewerkingsoplossingen?
Neem vandaag nog contact met ons op. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste oplossingen voor uw specifieke behoeften.

Logo-Descheemaeker - OPTIMAT Group