NieuwsSchroder Automatisch magazijn HOMAG - OPTIMAT Group

OPTIMAT Group levert HOMAG SAWTEQ S-300 en STORETEQ S-200 bij Schröder Interieurs

Schröder Interieurs beheerst de kunst van het ontwerpen en ontwikkelen van diverse interieurstijlen. Dankzij de geavanceerde oplossingen van HOMAG en deskundige implementatie van de OPTIMAT Group maakt Schröder Interieurs een duidelijk verschil voor de eindklant.

Nauwkeurige machineselectie

De selectie van geavanceerde machines is een cruciale stap in de evolutie van interieurproductie.
Na een zorgvuldige analyse en bezoek aan de productiehal van HOMAG, viel de keuze van Schröder Interieurs op de HOMAG SAWTEQ S-300 en STORETEQ S-200.

De keuze werd bepaald door de naadloze integratiemogelijkheid van de nieuwe machines met het bestaande machinepark, alsook de perfecte afstemming met de bestaande werkvoorbereidingssoftware.

“Ons streven naar innovatie om onze hoogwaardige kwaliteit te ondersteunen, heeft geleid tot de wens om binnen onze groei de productieprocessen te optimaliseren.” – Wouter Schröder, co-eigenaar

STORETEQ_S-200SAWTEQ-B-300

Trots benadrukt Wouter Schröder de sterke punten van de gekozen machines:

“Deze machines werden optimaal geïntegreerd binnen ons bestaande machinepark en de software die we in de werkvoorbereiding hanteren. De vooruitstrevende innovaties van HOMAG hebben onze aandacht getrokken.
Het advies en de bijstand van OPTIMAT Group sluit naadloos aan bij onze werkwijze en wordt ondersteund door een betrouwbaar service-apparaat waarop we kunnen bouwen.”

Compleet uitgeruste opdeelzaag met automatisch platenmagazijn

De HOMAG SAWTEQ S-300 staat bekend om zijn precisie en veelzijdigheid bij het verwerken van plaatmateriaal. Het biedt Schröder Interieurs de mogelijkheid om nog nauwkeuriger en efficiënter te werken, wat resulteert in hoogwaardige eindproducten. De STORETEQ S-200 biedt geavanceerde opslag- en logistieke oplossingen, waardoor het materiaalbeheer geoptimaliseerd wordt en een vlekkeloos productieproces ontstaat.

Wouter Schröder besluit met deze woorden: “Met de aanschaf van deze twee nieuwe machines zijn we nu in staat om met grotere snelheid, gemak en precisie te starten met de productie van onze prachtige op maat gemaakte interieurs.”

Het succesverhaal van Schröder Interieurs en de impact van HOMAG-machines onderstrepen het belang van innovatie en geavanceerde technologie in de wereld van interieurproductie. Geworteld in een sterke toewijding aan kwaliteit en efficiëntie, mag Schröder Interieurs fungeren als een bron van inspiratie voor anderen in de branche. De samenwerking met HOMAG en de OPTIMAT Group heeft hun streven naar perfectie nog krachtiger gemaakt.

Bent u ook geïnteresseerd in de nieuwste HOMAG-machines en wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen met geavanceerde houtbewerkingsoplossingen?
Neem vandaag nog contact met ons op. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste oplossingen voor uw specifieke behoeften.