Record aantal bezoekers tijdens onze ‘Innovation Days’

Op 12 en 13 oktober 2023 opende OPTIMAT Group haar deuren voor de jaarlijkse huisbeurs, de ‘Innovation Days’, waar bezoekers werden ondergedompeld in de boeiende wereld van houtbewerking.

Deze tweedaagse ervaring bood een exclusieve blik op enkele van de meest opmerkelijke HOMAG machines, die ontworpen zijn om de normen van precisie en efficiëntie naar nieuwe hoogten te tillen.

Veel belangstelling in HOMAG

De EDGETEQ-serie trok heel wat aandacht. Terecht, want deze machines bieden indrukwekkende prestaties en veelzijdigheid, terwijl de SAWTEQ S-300 zorgt voor betrouwbare en uitmuntende zaagprestaties. Met de DRILLTEQ-reeks, variërend van de V-200 tot de V-500, toonden we de veelzijdige boormogelijkheden en indrukwekkende configureerbare opties.

Innovation Days 2023 - OPTIMAT Group

Gedurende het evenement werden deze machines uitgebreid in actie getoond, waardoor bezoekers de kans kregen om hun specifieke mogelijkheden te verkennen.

De recordopkomst van meer dan 350 enthousiaste bezoekers onderstreept de groeiende belangstelling voor de geavanceerde HOMAG machines en de expertise van ons team.

Benieuwd naar wat onze geavanceerde houtbewerkingsmachines voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.