HomeLab speelt zijn troeven uit met de HOMAG oplossingen

HomeLab, opgericht in 2011 door Gregory Seynaeve, is een algemeen bouwbedrijf gespecialiseerd in renovatie en het ontwerpen en vervaardigen van meubels op maat. Hun concept slaat aan, aangezien klanten uit heel Europa het bedrijf weten te vinden.

Versmelting van interieurontwerp en productie

De kracht van HomeLab ligt in de nauwe samenwerking tussen het atelier en het eigen interieurbureau.

Dit garandeert een optimale workflow, waarbij ontwerp en productie rekening houden met elkaars mogelijkheden. Bij de ontwikkeling van een project wordt daarom zorgvuldig gekeken naar een consensus tussen innovatie, haalbaarheid en budget.

SAWTEQ B200 - HomeLab - OPTIMAT GroupCENTATEQ P 110 - HomeLab - OPTIMAT

Een bewuste keuze voor HOMAG

Meer dan tien jaar na de oprichting is het bedrijf uit Sint-Pieters-Leeuw uitgegroeid tot een solide speler in de Brusselse omgeving. Klanten komen naar Homelab voor de renovatie van hun huis, flat of kantoorgebouw. De opdrachten zijn dan ook vaak zeer divers en maatwerk is koning.

Om deze flexibiliteit en hoge efficiëntie aan te kunnen heeft HomeLab bewust geïnvesteerd in HOMAG machines. De reputatie en kwaliteit van HomeLab wordt gedeeld door de Duitse machinefabrikant. OPTIMAT Group zorgde voor een succesvolle installatie van de SAWTEQ B-200 en de CENTATEQ P-110.