Grootste maatwerkbouwer in luxe recreatiewoningen investeert in HOMAG oplossingen

Wanders Mobiele Chalets BV in Ulft is de grootste maatwerkbouwer van kwalitatief hoogwaardige en luxe recreatiewoningen en mantelzorgwoningen in Nederland.

Wanders Chaletbouw_OPTIMAT_Website

In Gelderland en ver daarbuiten, is Wanders al bijna drie decennia een begrip. Jaarlijks vinden ruim 500 kant en klare woningen hun weg naar vakantieparken en individuele opdrachtgevers op de Nederlandse, Duitse, Belgische, Oostenrijkse en Zwitserse markt.

Elke chalet wordt ‘tailormade’ vervaardigd vanuit een basismodel, waarbij talloze individuele wensen op het gebied van maatvoering, buitenbekleding, inrichting en comfort mogelijk zijn. Het team van ruim 125 werknemers maakt onderdeel uit van de Wanders Groep, welke verder bestaat uit Wanders Fires & Stoves en Staalbouw Velp.

Van ontwerp tot oplevering

Wanders ontwerpt en produceert een eigen keuken- en (inbouw)kastenlijn op maat voor inbouw in de chalets. Door een flexibele manier van bouwen, kan de productie van Wanders inspelen op de laatste trends. Knus, uiterst comfort of ongeëvenaarde luxe? Op basis van de gewenste afmetingen, inrichting en ruimte, wordt een optimale recreatiewoning uitgedacht.

HOMAG past binnen de toekomstvisie

“De keuze voor HOMAG past binnen onze toekomstvisie voor een verdere professionalisering en optimalisatie van onze processen.” vertelt Rob Simmes, commercieel directeur bij Wanders.

“De SAWTEQ B-300 en STORETEQ S-200  bieden ons de mogelijkheid om in het voorbereidingstraject van de bouw alle instellingen nauwkeurig vast te leggen. In het productieproces resulteert dit in een snelle en vlekkeloze uitvoering van de werkzaamheden.”

Wanders Chaletbouw - OPTIMAT - HOMAG

Met een zorgvuldige installatie en de nodige uitleg, zorgen we ervoor dat Wanders Chaletbouw helemaal klaar is voor de toekomst!

Wanders Chaletbouw